Az üvegpadló minden stílusú helységhez jól illeszkedik, amely átlátszósága által nagyítja a teret és átengedi a fényt az alatta levő területre. Az üvegből készült járófelület központi dísze lehet a lakásnak. Eleganciát és légiességet sugároz, nem sérülékeny és könnyen tisztítható. Egy olyan lakásban, ahol több szint van, a padló egy része járható üveg is lehet, amely így betekintést engedd a lakás emeletei között, és még tágasabb teret eredményez. Az járható üvegfelület segítségével üveglépcső is megvalósítható.

Laminált háromrétegű üveg

Üveglépcső

Járható üvegfelület, üvegfödém

üveglépcső, üvegfödém, lépésálló üveg
üvegfödém, lépésálló üveg

Járható üvegfelület, üvegfödém

 

Üveglépcső

Az üveglépcső többrétegű (általában 3 réteg) edzett ragasztott üveglapokból állnak, melyek között különböző vastagságú PVB fólia található.  Többek között fontos szempont lehet, hogy hány ponton van a járható felület alátámasztva, milyen megfogással van rögzítve és nagy gondot kell fordítani a csúszásmentesítésre is. Minél nagyobb az alátámasztás nélküli üvegfelület, annál vastagabb szerkezet szükséges a biztonsági feltételek miatt. Az egyes üveglapok felületei nem haladhatják meg a 4 m²-t. A csúszásgátló bevonatot savmaratással vagy homokszórással lehet kialakítani. A járható szerkezet pontos statikai meghatározásához kérje kollégáink segítségét.

Az üveg tervezésnél fontos figyelembe venni az üveg súlyát is. Egy négyzetméter felületű 8+8+8 mm vastag ragasztott biztonsági üvegszerkezet súlya 65 kg. Az üveglépcső LED-es megvilágítással további eleganciát, látványt nyújt otthonának.

A nálunk gyártott  járható üvegek, üveglépcsők évek óta tökéletesen funkcionálnak, és biztonsággal viselik a rájuk nehezedő terheket. Vállaljuk a helyszíni felmérést, és az általunk készített termékek beépítését is.

Üveglépcső
Üveglépcső
Üveglépcső
Üveglépcső