Egyedi zuhanykabin tervezésénél munkatársaink évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel, számtalan referenciával állnak megrendelőink rendelkezésére. Az egyedi zuhanykabinok keret nélküli jellemzően 8 mm-es edzett üvegből készülnek igény szerint, egyedi szín és mintaválasztás alapján.

Az áttetsző üvegből készült zuhanykabin kifinomult térelválasztást biztosít, míg funkcióját betölti. Nem engedi át a vizet, a fényt annál inkább. Az üveg optikailag tágítja a teret, ezért a kisebb fürdőszobákban praktikus a beépítése és nyitottabb tér érzetét kelti.

Zuhanykabint bármilyen stílusú lakásba, fürdőszobába el lehet helyezni, mert  jól idomul a helyiséghez. Minőségi terméket kap, ha egyedi zuhanykabint építtet be, amely erős és tartós, hosszú távon működőképes marad és gazdagítja lakásának értékét. Előnyei miatt nem érdemes az előregyártott, készen kapható kabin varrációkban gondolkodni.

Az egyedi zuhanykabin előnyei

  • Masszív, tartós kivitelű és időtálló.
  • Kizárólag edzett biztonsági üvegből és minőségi szerelvényekből készül.
  • A fürdőszoba adottságaihoz illeszkedik, a fürdő dísze lehet.
  • Teljesen igényre szabható, szín, minta, méret, forma, fogantyú.

ShowerGuard

a tökéletes megoldás

Válassza az újonnan kifejlesztett speciális bevonattal ellátott üveget, amennyiben könnyen tisztítható felületet szeretne. A ShowerGuard technológia megvédi az üveget a korróziót okozó baktériumokkal szemben, a kemény víz, a hő, a pára és a tisztítószerek által okozott foltoktól, ezáltal könnyen tisztítható marad és hosszú évekig megőrzi optikai tisztaságát.

„A technológiának köszönhetően, nagyon ellenálló, így széles körű megoldást nyújt bármilyen zuhanykabin kialakításánál”

 Válassza a kompromisszum nélküli megoldást, és kérje a ShowerGuard technológiával készült zuhanyüveget minden megoldáshoz.

Számtalan szín és mintavariációval díszíthető, egyedivé tehető a zuhanykabin ajtó üvegfelülete.

Kádparaván

Sokféle megoldást kínálunk a kádparaván kivitelezésére. Szerelése egyszerű és szinte mindegyik szögletes kádhoz kínálunk megfelelő kialakítást. Többféle ajtónyitási technika közül választhat. A felületkezelésben és színvilágban is könnyen megtalálja az Önnek megfelelő terméket.

Szögletes nyitható zuhanykabin

A zuhanykabinok edzett, biztonsági üvegből készülnek. Felülete lehet víztiszta, de bármilyen egyedi mintával is rendelhető. A nyitható zuhanykabinnak nagy a helyigénye, így tervezésnél gondos felmérést igényel.

Zuhanyfal

Az egyik legegyszerűbb kivitelezésű megoldás az üvegfal. Minimális helyigénye és praktikussága miatt kedvelt megoldást jelent a kisebb helyiségekben is. Ezek a típusok egyedileg készülnek, így maximálisan tudunk igazodni az igényekhez.

Tolóajtós zuhanykabin

Ez a kivitel, kitűnő lehet egyéni, akár közösségi felhasználók számára. Ha igazán egyedi kialakítást keres, válassza a tolóajtós megoldást. Nagy előnye, hogy nem foglal sok helyet, így a kabin melletti területek jól kihasználhatóak.

Asszimetrikus zuhanykabin

A többi típuson túlmenően, ha a beépítés helyszíne vagy a használat funkciója igényli,  lehet asszimetrikus beépítésű is.

 

 

Asszimetrikus zuhanykabin
Asszimetrikus zuhanykabin

 

Egyedi méretre készített zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanyfal és kádparaván tervezését, gyártását, kivitelezését és helyszíni szerelését bízza szakembereinkre.

zuhanykabin ajtó fogantyú zuhanykabin ajtó fogantyú zuhanykabin ajtó fogantyú zuhanykabin ajtó fogantyú zuhanykabin ajtó fogantyú zuhanykabin ajtó fogantyú zuhanykabin ajtó fogantyú