A nagy felületű üvegportál lényeges szempontja, hogy betekintést enged a belső térbe. Letisztult, elegáns és nem töri meg a nézelődő szemek előtti teret. Az üvegportálok praktikusságuk miatt, népszerű megoldást jelentenek a térelválasztási igények felmerülésekor. Főként középületek, irodák, bevásárlóközpontok, üzletek és bankok homlokzatain népszerűek, de egyre gyakrabban megjelenő építészeti megoldás az otthonokban is.

A kirakat üveg esetében fontos szempont, hogy ne tükröződjön és minél víztisztább színe legyen. Cégünknél megtalálható a csökkentett vas tartalmú üveg, amely tökéletes átláthatóságot biztosít. Ezek a típusok laminált változatban is elérhetőek, így nem csak a tiszta ki/belátást élvezheti, hanem eközben a kirakat mögötti területet is megóvhatja a káros UV-sugárzással szemben.

Az üvegajtó gyártása edzett üveggel történik, felülete sima, így könnyen tisztítható. A modern esztétikus megjelenés, magas fényáteresztése párosul,  így nagyobbnak mutatja a teret is. A hőkezelés garantálja a masszív kialakítást, a baleset elkerülését és emellett védelmet is biztosít. Laminált kivitelben magas hanggátlással is kombinálható. A portálüveg tartalmazhat üvegajtót is, így akár egész területeket, tereket lehet lekeríteni, elválasztani

Lehet víztiszta-átlátszó, matt, reflexiós felületű vagy homokszórt technikával készítve bármilyen dekoráció, minta is készíthető az üveg felületére. A különböző típusú üvegajtók minden térbe jól illeszkednek, megfelelő kivitelezés mellett pedig időtállóak és dekoratívak is.

Miskolc, Csillag Központ üvegportál
Miskolc, Csillag Központ üvegportál