Üveg-Konstrukt Kft., a Mályi Glass Kft. beépítő társcége

 

Tisztelt leendő partnerünk!

 

Engedje meg, hogy az alábbi néhány mondatban bemutassuk Önnek az Üveg-Konstrukt Kft.-t, Magyarország egyik legnagyobb, legmodernebb és leggyorsabban fejlődő üvegszerkezet beépítő vállalatát.

 

Anyavállalatunk a 27 éve alakult a Mályi-Glass Kft., mely a régiónk vezető hőszigetelt- és feldolgozott üveggyártója. Társcégünk a folyamatos fejlődést szem előtt tartva a meglévő kompetenciái mellett nagy hangsúlyt fektet az építőipar legújabb trendjeire és újdonságaira, saját termékeinek és gépeinek fejlesztésére is, így az elmúlt időszakban termékpalettáját több olyan termékkel bővítette (pl. reluxás hőszigetelt üveg, LCD- vagy okosfóliás üvegek), melyek a piacon csak kis mértékben elérhetőek.

 

Felismerve, hogy környékünkön nagy hiány van az üveg beépítésével foglalkozó cégekből, vezetőink 2006-ban megalapították a kivitelezésekkel foglalkozó Üveg-Konstrukt Kft.-t, mely mára országos szinten is jelentős szerepet vállal az üvegszerkezetek beépítésében. Az elmúlt években több, nagyszabású projekt fűződik cégünk nevéhez, miközben a környékbeli lakossági megkereséseket is megfelelően le tudtuk fedni. Főbb szolgáltatásaink és termékeink közé tartoznak az üvegkorlátok, zuhanykabinok és zuhanyfalak, térelválasztó üvegportálok, mosdó térelválasztó szerkezetek, előtetőüvegezések, lépésálló üvegek és homlokzati hőszigetelt üvegek beépítése.

 

Cégünk jövője is bíztató, hiszen már most olyan projektekre állunk szerződéses viszonyban, mint a budapesti Infinity Hotel, a debreceni Egyetem Tower vagy a karcagi Sámándob.

 

Minden általunk gyártott és beépített termék egyedi méretű és kivitelezésű, melyek minőségére kiemelt figyelmet fordítunk és teljeskörű garanciát vállalunk!

Képek

 

energiatakarekos hőszigetelt üveg
üveges munkák
üveg beépítés

ADR biztonsági tanácsadó

2017.03.03.-tól cégünk ADR biztonsági tanácsadója Ozsváth Gábor.