Az Üveg-Konstrukt Kft., a Mályi-Glass Kft. beépítő társcégeként, több, mint 10 éves tapasztalattal áll vevőink rendelkezésére, legyen szó, akár üveglépcsőről, üvegkorlátról, járható üvegfelületről, belsőépítészeti üvegről vagy egy extrém zuhanykabin kialakításáról.

Az elmúlt években a géppark és a termékpaletta bővítésével, már nem csak építészeti és dekor üvegtermékekkel, hanem a hozzá kapcsolódó kiegészítőkkel (pl. előtétszalagok, szilikonok, szaniter alkatrészek stb.) és lakatos munkával segítjük partnereink teljes körű igényeinek kielégítését.

Gyártócsarnokunkban egy félig automatizált gépsor biztosítja az első osztályú üvegek gyártását. Másik telephelyünkön az alapanyagok raktározása kapta a fő szerepet, így lehetőség van megtekinteni és kiválasztani az elképzelésének megfelelő terméket.

Kollégáink évtizedes tapasztalattal segítik Önt a megfelelő döntésben, legyen az egy új üveglépcső tervezése, kivitelezése vagy egy zuhanykabin átalakítása. Nagy gondot fordítunk azon partnereink igényeire is, akik a már meglévő, régi fa vagy műanyag nyílászáróikat szeretnék korszerűsíteni, és ezzel egy új, innovatív, esztétikus megjelenést adni otthonuknak.

Célunk, hogy a régióban, a felmerülő igényeknek megfelelően, minden építészeti ötletre kompromisszumok nélküli megoldást kínáljunk.

Képek

 

energiatakarekos hőszigetelt üveg
üveges munkák
üveg beépítés

Munkatársaink

 

Műszakvezető

+36 30 549 6376

boldizsar.gergely@malyiglass.eu

Boldizsár Gergely

Projektmenedzser

+36 30 552 3230

szollosi.andras@uvegkonstrukt.hu

Szőllősi András

Kereskedelmi ügyintéző

+36 46 529 267

info@uvegkonstrukt.hu

Kárpáthy Fruzsina

Projekt menedszer

pasztor.norbert@malyiglass.eu

Pásztor Norbert

Projektmenedzser

+36 30 184 7881

foldi.milan@uvegkonstrukt.hu

Földi Milán

ADR biztonsági tanácsadó

2017.03.03.-tól cégünk ADR biztonsági tanácsadója Ozsváth Gábor.