Kedvezményezett neve: Üveg-Konstrukt Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése az Üveg-Konstrukt Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 13 398 000 Ft
Támogatás mértéke: 100%

 

Projekt tartalmának bemutatása: 

Az Üveg-Konstrukt Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. célja a rugalmas foglalkoztatás bevezetésével a szolgáltatási paletta bővítésének támogatása, a fiatal és tapasztaltabb munkavállalók vonzása a céghez kedvező munkavégzési feltételekkel, a munka-magánélet egyensúly biztosításával.

A cég számára kiemelt fontosságú a munkatársak megtartása, a dolgozók elégedettségének, a vállalkozás flexibilitásának növelése, valamint a cég versenyképességének erősítése, melyet a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetése elősegít.

A projekt keretében 16 fő munkavállaló munkaköre kerül átalakításra. Az új foglalkoztatási formák bevezetéséhez kapcsolódó szervezetfejlesztési, munkaügyi, IT és jogi tanácsadásra is sor kerül. A rugalmas foglalkoztatáshoz kapcsolódó változások sikeres bevezetését képzések és műhelymunkák, illetve vezetői coaching segíti elő. A hatékony munkavégzés érdekében informatikai eszközök beszerzése is a fejlesztés részét képezi. Az átszervezési folyamatot munkahelyi mentor támogatja.

A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.04.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00508