II. CÍVIS Fészek Építőipari és Lakberendezési kiállítás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

2017. május 20 és 21.-ei hétvégén cégünk a Mályi-Glass Kft.-vel közösen állított ki.

A Mályi-Glass Kft több, mint 20 éves üvegipari tapasztalattal áll megrendelői részére. Tevékenységi körüket folyamatosan bővítve az igényeknek megfelelően, már nem csak hőszigetelő üvegszerkezeteket gyártanak, hanem a beépítő társcégükkel az Üveg-Konstrukt Kft.- vel közösen, már komplett fém/üveg szerkezetek kivitelezését is vállalják.

Fejlett technológia

Az elmúlt években rengeteget változott az üvegipar, a technológia fejlődésének köszönhetően sok új terület nyílt meg az üveg különböző felhasználására. Így a normál hőszigetelő szerkezetek mellett, szeretnék bemutatni az üveg sokrétű felhasználhatóságának előnyeit, mint például a szigetelő szerkezet belsejébe integrált reluxát, vagy a napelemes üveget, de ide sorolható a kapcsolható üveg is, amely elektromos áram hatására változtatja matt felületét, átlátszóra.

Tegye színesebbé otthonát egy kiváló minőségű, lakkfelületű belsőépítészeti dekor üveggel, vagy válassza egy esztétikus üveglépcső kialakítást, amely a lakás dísze lehet!

A cégnél több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégák segítik a megrendelők igényeinek kompromisszum nélküli kielégítését.

Extra igényeket is

A Partnerek jelentős része, a kezdetek óta a céggel dolgozik, amely köszönhető a kiváló minőségnek, a széles termékpalettának és a gyors szállítási határidőnek.

A vállalat küldetése, hogy minőségi termékeket gyártson, megfizethető áron, de emellett egyéb speciális, extrém igényeket is kielégítsen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük