II. CÍVIS Fészek Építőipari és Lakberendezési kiállítás

2017. május 20 és 21.-ei hétvégén cégünk a Mályi-Glass Kft.-vel közösen állított ki.

A Mályi-Glass Kft több, mint 20 éves üvegipari tapasztalattal áll megrendelői részére. Tevékenységi körüket folyamatosan bővítve az igényeknek megfelelően, már nem csak hőszigetelő üvegszerkezeteket gyártanak, hanem a beépítő társcégükkel az Üveg-Konstrukt Kft.- vel közösen, már komplett fém/üveg szerkezetek kivitelezését is vállalják.

Fejlett technológia

Az elmúlt években rengeteget változott az üvegipar, a technológia fejlődésének köszönhetően sok új terület nyílt meg az üveg különböző felhasználására. Így a normál hőszigetelő szerkezetek mellett, szeretnék bemutatni az üveg sokrétű felhasználhatóságának előnyeit, mint például a szigetelő szerkezet belsejébe integrált reluxát, vagy a napelemes üveget, de ide sorolható a kapcsolható üveg is, amely elektromos áram hatására változtatja matt felületét, átlátszóra.

Tegye színesebbé otthonát egy kiváló minőségű, lakkfelületű belsőépítészeti dekor üveggel, vagy válassza egy esztétikus üveglépcső kialakítást, amely a lakás dísze lehet!

A cégnél több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégák segítik a megrendelők igényeinek kompromisszum nélküli kielégítését.

Extra igényeket is

A Partnerek jelentős része, a kezdetek óta a céggel dolgozik, amely köszönhető a kiváló minőségnek, a széles termékpalettának és a gyors szállítási határidőnek.

A vállalat küldetése, hogy minőségi termékeket gyártson, megfizethető áron, de emellett egyéb speciális, extrém igényeket is kielégítsen.

Write a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük